Bestuur

 

 • Voorzitter               M.Ham
 • Secretaris                W.Nijboer
 • Penningmeester    P.Snieder
 • Toercommissie      W.Nijboer/P.Snieder/M.Ham/J.Snieder
 • websitebeheer        M.Ham
 • Prospect                  J Snieder

3 reacties op Bestuur

 1. Denny & Imca schreef:

  Beste motorliefhebber,

  Graag willen wij ons aan jullie voorstellen, wij, Denny & Imca, zijn zelf actief motorrijders en hebben al diverse rondreizen gemaakt door o.a. Schotland, Ierland en meerdere malen door Spanje. Motorrijden door Spanje is FANTASTISCH, o.a. door de goede wegen, het schitterende weer, de prachtige omgeving en de zeer vriendelijke mensen. Ook is het een ideale omgeving voor offroad ritten.

  Hebben jullie ook altijd al eens met de eigen motor door Spanje willen toeren of enduro-ritten willen maken? Maar wilt u de 1400 er naartoe overslaan? (O.a. door de lange reis, de brandstof en de kosten voor tolwegen) Dan hebben wij nú de oplossing voor u:
  Wij verzorgen het vervoer van uw motor van Nederland naar Spanje (Girona) en vice versa. U reist met het vliegtuig vanuit Nederland naar Girona (of Barcelona) waar wij u ophalen bij het vliegveld en u meenemen naar onze B&B ‘El Ranxo’ waar uw eigen motor klaar zal staan voor vertrek door de prachtige landschappen die Spanje te bieden heeft. Onze B&B heeft plaats voor max. 20 personen.
  U kunt dan langere periode bij ons blijven zodat u vanuit onze B&B mooie dagtrippen kan maken door de schitterende natuurparken en de Pyreneeën. Maar u kunt natuurlijk ook na 1 overnachting in onze B&B vertrekken voor een grote rondrit door Spanje en dat u later de motoren weer inlevert bij ons zodat wij deze weer naar Nederland transporteren.
  Hoe werkt het:
  Je brengt je motor (± één week voor je vakantie) naar een opslagloods in Beek en Donk (N-Brabant). Daar wordt de motor op een, speciaal voor motoren, ontworpen transportrek (zie foto’s op onze website) geplaatst om zo veilig vervoerd te worden. Bij elke motor mogen natuurlijk ook losse koffers of tassen meegenomen worden. Als je aankomt op onze locatie in Caldes de Malavella zorgen wij dat uw motor hier voor u klaarstaat!
  Voor het aanvragen van een reservering of het aanvragen van een passende offerte hiervoor, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor foto’s en verdere informatie kijk ook op onze website: http://www.elranxo.com

 2. Johan Leurink schreef:

  Beste motorvrienden,

  Namens de redactie van Moto73 ben ik op zoek naar motorrijders die een bijzonder moment met, op of rond hun motor hebben meegemaakt of voor wie de weg naar de aanschaf van een (droom)motor een heel bijzondere is geweest. Geen alledaagse verhalen en belevenissen derhalve, maar een moment dat mede bepalend is geweest voor (de rest van) hun leven, op het netvlies en in hun ziel staat gebrand en dus nooit meer van de grote schijf in onze hersenpan worden gewist. Er zijn ongetwijfeld leden van jullie die er voor in aanmerking komen en het leuk vinden om er over te vertellen. Die leden zoeken wij voor de rubriek ‘Het Moment’, die elke twee weken in Moto73 moet verschijnen. Vraag hen s.v.p. en breng ze met mij in contact. Vast reuze bedankt.
  Vriendelijke groet

  Johan Leurink
  Mail: jotaleurink@kpnmail.nl
  06-23605677

 3. Beste mensen,

  Betreft: informatieavond Motorreizen op Tenerife / Gran Canaria

  De dagen worden steeds korter en het wordt steeds kouder. Veel motorrijders hebben moeite om de herfst en de winter door te komen. Hoe mooi is het dan om over een warm onderwerp als motorreizen op de Canarische Eilanden te praten en wellicht zelf te ervaren. Altijd een perfect klimaat ! Het lijkt ons erg leuk om een keer tijdens jullie clubavond hierover een korte presentatie te geven.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn een reisorganisatie die pakketreizen aanbiedt op de Canarische Eilanden, zowel individueel als ook voor groepen. Een pakketreis bestaat standaard uit een betrouwbare huurmotor (diverse keuzes), een accommodatie, diverse transfers en een ferryovertocht indien van toepassing. De vlucht is optioneel, maar kunnen wij uiteraard ook regelen. Zie voor meer informatie en prijzen http://www.selectmotortravel.nl .
  Select Motor Travel is een apart label van Ilios Reizen (www.iliosreizen.nl) , dat al bijna 15 jaar bestaat en erg succesvol is in de reisbranche. Omdat motorvakantie toch een hele andere tak van sport is, is ervoor gekozen om hiervoor een apart label op te richten. Nancy, tevens werkzaam voor Ilios Reizen, met haar specialistische kennis van de eilanden en de accommodaties en Pieter met zijn kennis van en passie voor motorrijden. Wij werken vanuit twee locaties, Oldenzaal en Breda.

  Omdat Select Motor Travel net pas is opgericht en nog niet breed in de markt bekend is, willen we hier extra aandacht voor vragen. Dit doen we door middel van een duidelijke website en een Facebookpagina (https://www.facebook.com/selectmotortravel) waar we de actuele zaken op zullen vermelden. Zo gaan we bijvoorbeeld binnenkort starten met een hele mooie winactie. Indien men onze Facebookpagina liket en deelt dan maakt men kans om gratis een paar dagen op de motor één van de Canarische Eilanden te ontdekken, zeker leuk voor jullie leden. Binnenkort zetten wij de winactie en de voorwaarden op Facebook en op onze website.

  Kortom, wij komen graag een keer bij jullie langs voor een presentatie. Speciaal voor jullie clubleden zullen we dan ook een mooie korting aanbieden waar we die avond alles over zullen vertellen.

  Willen jullie ons svp laten weten wat jullie hiervan vinden?

  Met vriendelijke groet,
  Pieter Vermaat & Nancy olde Damink

  Select Motor Travel
  Fatimastraat 162
  4835 BG BREDA
  Nederland
  +31(0)85 065 66 59
  info@selectmotortravel.nl
  http://www.selectmotortravel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *